Roluitor universal de etichete cu suport de rola ajustabil
Model Labelmate MC-11

    Roluitorul LABELMATE Model MC-11 este un roluitor universal de etichete capabil sa roluiasca etichete cu orice latime de pana la 12,5 cm, cu o viteza de pana la 25 cm/sec. Modelul MC-11 foloseste tehnologia proprie LABELMATE "CCR" - Cuplu Constant Reglabil - pentru a obtine performante si o fiabilitate impresionante, la un pret scazut fara precedent. Un motor construit special pentru LABELMATE ofera o functionare bidirectionala si fara probleme. Un comutator de pe modulul de alimentare controleaza cuplul de roluire. Nu se folosesc brate de tensionare, curele de antrenare sau ambreiaje. Roluitorul MC-11 isi regleaza automat viteza la orice viteza de tiparire Óntre 0 si 25 cm/sec.

    Optional roluitorul MC-11 poate fi livrat cu un ghid pentru hartie (APG-MC10) pentru a ghida marginea exterioara a etichetelor. Carcasa din otel permite amplasarea roluitorului MC-11 langa locul de iesire a etichetelor din imprimanta. Carcasa este dotata cu picioare speciale din cauciuc care impiedica alunecarea aparatului.

SPECIFICATII:

Latimea etichetei: 11,5 cm
Greutatea maxima a rolei de etichete: 3,9 kg
Dimensiunea maxima a rolei roluite: pana la 20 cm
Viteza:  MC-11 isi regleaza automat viteza la orice viteza de tiparire de pana la 25 cm/sec. Nu sunt necesare reglaje de viteza. Cuplul maxim de roluire este selectabil dintr-un comutator.
Sens roluire: Bidirectional.
Alimentare: 220 V ca 50Hz. 20 VA. Modul de alimentare certificate TUV UL
Optional: APG-MC10 Ghidaj de hartie reglabil. Gaurile de fixare sunt gaurite in baza roluitorului MC-11 de la livrare.
Garantie: 3 ani garantie asupra defectelor de fabricatie (manopera si materiale).
Sursa de alimentare are garantie un an.