Obtineti codul de producator prin COMPUSOFT!

  

Pentru a utiliza propriul cod de bare  pe produsele sale o firma trebuie sa obtina codul de producator.

Deoarece a avut multe cereri in acest sens, COMPUSOFT a hotarat sa ofere clientilor sai coduri de producator gestionate de Asociatia Romana pentru Paletizare si Containerizare ( ARPC) pentru promovarea si distributia de coduri de producator in sistem ISO.

Ca urmare tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati cererea de atribuire pentru obtinerea codului de producator, sa ni le trimiteti si sa ne contactati pentru a stabili modalitatea de intra in posesia celorlalte documente necesare (copii dupa certificatul de inmatriculare si codul fiscal). Dupa 48 de ore veti fi in posesia certificatului prin care vi se atribuie propriul cod de producator.  

Toate acestea se fac contra unei taxe de atribuire a codului de producator in valoare de 250 EURO plus TVA. Acesta este singurul cost pe care trebuie sa-l platiti. Nu este necesara plata nici unei cotizatii anuale.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati

Pentru o perioada limitata de timp aceste servicii sunt oferite gratuit de COMPUSOFT. Tot ce aveti de platit este taxa de 250 EURO plus TVA, fara nici un comision suplimentar!

 

.