COMPUSOFT SRL livreaza pentru GIMROM SA o solutie de colectare a datelor pentru managementul depozitelor si supermarket-urilor.

    Ca urmare a solicitarii primite din partea firmei GIMROM SA, proprietarul bine-cunoscutului magazin GIMA din Bucuresti Mall, firma COMPUSOFT SRL a proiectat si realizat o solutie pentru managementul depozitelor si supermarketurilor. Aceasta este o solutie completa constand din terminalele portabile de date (PDT) model 720, produse de firma SYNTECH si programele aferente pentru culegerea de date. Software-ul pentru prelucrarea acestor date exista deja in cadrul firmei GIMROM.

    Software-ul de colectare a datelor este structurat pe trei module:

    Software-ul poate gestiona o tabela de produse cu peste 40.000 de articole. Datele colectate sunt comparate mai intai cu tabela de produse si apoi memorate in terminalul portabil, concomitent cu actualizarea cantitatilor aflate in acesta. Dupa incheierea tranzactiilor sau la intervale de timp prestabilite, datele sunt descarcate in reteaua de calcul in vederea prelucrarii si actualizarii stocurilor la nivelul intregii companii.

    Aplicatia a fost testata cu ocazia inventarului anual in depozitele si supermaketul GIMA din Bucuresti Mall, la inceputul lunii ianuarie 2000. Dupa cum ne-a declarat domnul Naci Turhan, IT manager la GIMROM, “Pentru o companie ca GIMROM nu banii conteaza īn primul rānd. Cel mai important lucru este sa vezi ceea ce vei primi, atāt din punct de vedere al bunurilor cāt si din cel de vedere al serviciilor care le īnsotesc. Acestea sunt foarte importante deoarece trebuie sa satisfaca nevoile noastre specifice. Am preferat sa lucram cu o companie locala cautand sa avem o relatie mai stransa cu furnizorul. Aceasta abordare s-a dovedit corecta. Specialistii de la COMPUSOFT au lucrat strans cu specialistii nostri si au realizat sistemul in conformitate cu specificatiile noastre. Au facut din mers chiar modificari pe care le-am cerut in timpul inventarului annual. Sistemul s-a integrat perfect cu programul de gestiune deja existent pe calculatoarele GIMROM. Procesarea ulterioara a datelor, de catre specialistii nostri, a confirmat buna functionare a echipamentelor si programelor”.

# # # #

    COMPUSOFT SRL are o experienta de peste 6 ani in domeniul echipamentelor si tehnologiilor de identificare automata, furnizand solutii pentru aplicatii de management al depozitelor si supermarketurilor, pontaj, prezenta, urmarire pe flux tehnologic si editare si tiparire de etichete cu coduri de bare.