RIBOANE PENTRU IMPRIMANTE CU TRANSFER TERMIC

Beneficiind de o vasta experienta in domeniul tiparii prin transfer termic (fiind atat parteneri ARMOR - cel mai mare producator european de riboane termice - dar si parteneri CITIZEN pentru distributia si service-ul imprimantelor termice), va putem oferi cele mai bune solutii de tiparire a etichetelor.

Deoarece importam direct de la producator avem preturi foarte competitive atat pentru utilizatorii finali cat si pentru firmele revanzatoare.

In functie de calitatea tipariturii si de materialul din care este eticheta ce se doreste a fi tiparita, se pot folosi 3 tipuri de riboane:
1. ribon cu ceara - material de imprimare:hartie: vellum, normala, cerata, sintetica;
2. ribon amestec ceara cu rasina - material de imprimare: hartie vellum, normala, cerata, sintetica, material plastic (PET, PVC), etichete textile;
3. ribon cu rasina - material imprimare: hartie vellum, normala,cerata,sintetica material plastic (PET, PVC), satin, acetate, poliester, poliamida.

Putem aduce riboane pentru orice tip de imprimanta termica, atat cu tehnologie Flat Head cat si Near/Corner Edge!!!

La comanda se pot realiza riboane de diferite dimensiuni rulate interior sau exterior la lungimile si pe diametrele interioare solicitate de client.

Pentru dimensiunile disponibile si preturi va rugam sa ne contactati.