Service Calculatoare si imprimante

    In contextul in care parcul de calculatoare instalate la agentii economici a crescut Ón mod deosebit, iar utilizarea lor a inceput sa se orienteze spre scopuri din ce in ce mai importante pentru activitatea firmei (gestiune, contabilitate, procesare de texte), mentinerea lor Ón stare de functionare si remedierea defectiunilor in timp scurt devin tot mai importante.

    Din nefericire, multi dintre cei care au comercializat astfel de echipamente fie nu mai exista pe piata fie, din diverse motive, si-au schimbat denumirea si adresa, fie, pur si simplu, nu se ocupa de service pentru echipamentele aflate Ón post-garantie.

Imaginati-va ce ar insemna sa vi se defecteze calculatorul pe care il folositi la facturare Ón momentul in care aveti un TIR tocmai sosit si o lista intreaga de clienti care asteapta sa li se livreze marfa. Aveti cateva alternative: fie sa incepeti sa cautati prin ziare o reclama pentru o firma care efectueaza service de calculatoare, fie sa Óncepeti sa dati telefoane pe la cunoscutii care, poate, au avut probleme asemanatoare, fie pur si simplu sa telefonati la firma de service cu care aveti incheiat un contract si sa-i chemati in ajutor.

Acest serviciu vi-l propune firma noastra: incheierea unui contract de service pentru echipamentele dumneavoastra de tehnica de calcul, care presupune revizii lunare si interventii la cerere cu remedierea defectiunilor in cel mult 24 de ore de la primirea sesizarii, precum si devirusarea calculatoarelor infectate cu virusi si recuperarea datelor Ón functie de posibilitati. 

In baza contractului beneficiati de asemenea de asistenta tehnica gratuita Ón momentul achizitionarii unor programe sau a unor noi echipamente.

Pentru preturi va rugam sa ne contactati.