TIPARIRE ETICHETE

 

Pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor sai COMPUSOFT a lansat o gama noua de servicii : tiparirea de etichete cu coduri de bare si de etichete textile.

 Si pentru ca dorim sa le oferim clientilor nostri ce este mai bun, iata cateva dintre avantajele ofertei noastre:  

-       producem etichete in serie mica fara a avea o cantitate minima pe comanda,

-       pentru cantitati mici comenzile se onoreaza in maxim 8 ore lucratoare, chiar si mai repede in cazuri extreme, fara a percepe taxe suplimentare,

-       costul realizarii machetei este scazut si se percepe doar o data (la prima comanda a unei noi etichete si nu la fiecare comanda lansata),

-       dimensiunile etichetelor  nu sunt standard, ci pot varia in functie de cerintele clientului si de informatia care trebuie tiparita. Exista desigur si limitari date de imprimantele termice folosite si de cerintele sistemului de codare cu coduri de bare,

-       pe langa codul de bare putem include sigle, simboluri privind intretinerea produselor, protectia muncii etc. 

Pentru amanunte suplimentare, cotatii de pret sau comenzi va rugam sa ne contactati.

 

ETICHETE CU CODURI DE BARE 

Pentru a-si putea vinde produsele in super marketuri de  gen  Metro, Billa  orice producator este nevoit sa puna pe produse etichete cu coduri de bare. Aceasta deoarece operarea unui astfel de magazin nu se poate face decat bazata pe coduri de bare. 

Pentru a folosi insa codurile de bare producatorii trebuie sa obtina codul  de producator.

In situatia in care volumul livrarilor catre clienti care solicita produse cu coduri de bare este relativ mic si nu justifica cumpararea unui cod de producator, este mai convenabil sa se obtina un cod intern propriu de la fiecare super market in parte si sa se tipareasca etichete cu cod de bare doar pentru produsele livrate acelui supermarket.

sus

 

ETICHETE TEXTILE 

Pentru firmele care produc confectii textile unele dintre accesoriile deosebit de importante, desi minore ca pret, sunt etichetele de marime si cele de amestec. Pana de curand acestea se realizau fie prin tesere fie prin imprimare (tampografica sau flexografica).

 Pe piata externa insa standardele de calitate pentru spalare (de ex. BS 5742) impun ca aceste etichete sa satisfaca conditii foarte dure relativ la calitate si durabilitate la solventi, calcat, sifonat, etc.

Din aceasta cauza au aparut tehnologii de tiparire cu imprimante termice folosind riboane si suporturi textile (panglici) a caror combinatie satisface specificatiile standardelor respective. 

Acelor clienti care nu doresc sa cumpere o imprimanta termica doar pentru acest scop, COMPUSOFT le ofera solutia: tiparirea de etichete textile. Apeland la serviciile noastre aveti urmatoarele avantaje :  

-       etichetele produse folosesc materiale conforme cu standardele internationale

-       calitatea tipariturii satisface cele mai inalte exigente ale pietei externe

-       posibilitatea tiparirii pe diverse materiale nylon, satin

Pentru firmele care detin deja imprimantele termice oferim doar consumabilele necesare (riboane si panglici).  

sus